Så er det ved at være tiden for service af jeres pilleovne.
Ring på 62 21 19 45 for at få renset og efter set din pilleovn,
og spar penge nu, hvis du har en serviceaftale.
Eller send en mail her     Send email

Hvad er en røgsuger?

Med en røgsuger skaber du et røg- og lugtfrit indeklima, når du bruger din brændeovn eller pejs. Røgsugeren monteres på din skorsten og skaber et optimalt træk uanset vejrforhold og beliggenhed.
 

Optimalt træk i din skorsten sikrer dig en let optænding, genfyring uden at røgen trækkes ind i stuen, optimal forbrænding og at askestøvet ikke flyver ind i stuen.

Du har sikkerhed for, at du altid kan få gang i din brændeovn eller pejs, og det er nu hyggeligere, når man kan bruge tiden med hinanden i stedet for at kæmpe med ildstedet.

Selve røgsugeren er en el-drevet ventilator. Røgsugerens drift reguleres ved hjælp af en styringsenhed.


Hvad er fordelen ved en røgsuger?

Der er mere end én fordel ved at montere en røgsuger på din skorsten:
En røgsuger hjælper ikke kun til et optimalt træk i skorstenen og dermed et røgfrit miljø. Den giver også komfort i form af langt mindre støv og sod på væggene. For eksempel tænder du røgsugeren, når du skal rense pejsen eller brændeovnen – derved undgår du askestøv omkring ildstedet eller i stuen.


Hurtig og let optænding

Du er garanteret en let optænding uanset beliggenhed, vejrforhold og forhold mellem skorsten og brændeovn.

Farver
Husk at røgsuger nu også kan fås i rigtig mange farver.
Kontakt Kulkranen for køb af røgsuger

 

Skorstenen er den absolut vigtigste del i enhver form for fyringsanlæg. Det er her, røggasserne ledes bort fra forbrændingen, og man bør derfor ikke gå på kompromis med kvaliteten. Din skorsten skulle gerne kunne klare sit arbejde optimalt - nu og mange år frem i tiden.

Skorstenene er konstrueret til optimalt røgaftræk og af materialer, der kan modstå det klima og de temperaturpåvirkninger, som en skorsten udsættes for. Alle samlinger er konstrueret, så de forbliver tætte i hele skorstenens levetid.

 

Isokern:
Uanset om du drømmer om en åben pejs, har købt en brændeovn, nyt fyr eller din eksisterende skorsten skal renoveres, har vi produktet du kan bruge.
Alle vores skorstensprodukter er nøje tilpasset de enkelte landes specifikationer og fremtidens krav.
Kontakt Kulkranen for bestilling og installation

Stålforing: 
En stålforing er langt at foretrække frem for en isokern, da opdriften er væsentlig større, et andet plus er også at der kan ikke bygges fuglereder i skorstenen.
Du kan altid kontakte Kulkranen for yderliger oplysninger, pristilbud samt råd og vejledning.

 

BlueChimney: 
BlueChimney - så undgår du røggener og sure naboer, du får en hurtigere og mere  effektiv opvarmning, du kan let og hurtigt få tændt op, undgår røg i sturen og du slipper for røggener når du genfyre og ovnruden er altid reng og gennemsigtig.
Du kan altid kontakte Kulkranen for yderliger oplysninger, pristilbud samt råd og vejledning.

 

Draftbooster:

Draftbooster er en nyudviklet røgsuger som du selv kan montere på din skorsten. Resultatet er nem optænding og genfyring uden at få røg og sod ind i stuen.